Caravaning Esguard - Blog

Blog

Blog

En el post d'avui t'acostem uns bons consells per a trobar els millors llocs per a acampar. Una vegada triat el nostre destí ideal per a pernoctar o acampar amb nostra camper o autocaravana, hi ha alguns aspectes a tenir en compte per a trobar el lloc perfecte i fer-ho sense contratemps.

Arrenca 2024 i amb ell mil idees de viatges i escapades. T'acostem a 6 destinacions imprescindibles, tria la teva per a la teva propera escapada! Caravanners, anem per un gran 2024!

Tens al cap llogar una autocaravana per a les teves pròximes vacances… bona elecció! Ara, toca triar una que sigui la que més s'adeqüi a les teves necessitats. A l'hora de llogar no només hem de fixar-nos en el seu preu, sinó també en la seva antiguitat, el seu equipament, la seva mida i fins i tot en l'assegurança que contractem.

Dia intens per a conèixer de primera mà totes les novetats del sector i compartir experiències, que sempre va bé. Nosaltres, centrats en admirar l’últim en tema elèctric: Neveres portàtils, Navegadors, Pantalles Parabòliques, Plaques solars ...